Busreis Barcelona

Maak een schitterende busreis door Barcelona en laat je verrassen door de mooiste bezienswaardigheden! Nu v.a. 329,-!

Ontdek het mooiste van Barcelona

Maak een fantastische busreis naar Barcelona en ontdek de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Maak kennis met de Sagrada Família, Park Güell en de Kathedraal van Barcelona. Deze bezienswaardigheden zijn zeer populair en zeker de moeite waard om te bezichtigen. Kies bijvoorbeeld voor een schitterende bus rondreis door Barcelona. Volg een programma waar je de mooiste plekken van Barcelona en omgeving zal bezichtigen. Denk bijvoorbeeld aan de stad Gerona, de fonteinenshow en een schitterende stadstour door Barcelona. Ook heb je tijdens dit programma genoeg vrije tijd om de stad op je eigen manier te verkennen!

Vergelijk de reisbureaus


Vergelijk de busreizen naar Barcelona

busje

Bezienswaardigheden in Barcelona

bezienswaardigheid

Sagrada Família

Sagrada Familia is een basiliek in Barcelona en is tevens het symbool van de stad. De kerk is ontworpen door de architect Antoni Gaudi.  De bouw startte in 1882, sindsdien wordt er voordurend aan de kerk gebouwd. De hoogste toren van de Sagrada Familia is 170 meter hoog. In 2026, als het precies 100 jaar geleden is dat Antoni Gaudi overleden is zal de Sagrada Familia voltooid zijn.

bezienswaardigheid

Kathedraal van Barcelona

De Kathedraal van Barcelona bevindt zich in de De Barri Gòtic, dit betekent het centrum in de oude stad. Het gebouw heeft een bijzonder uiterlijk en beschikt over een aantal prachtige torens. De hoogste toren is wel 70 meter hoog. Het interieur van de Kathedraal bestaat uit schitterende glasramen. De Kathedraal beschikt ook over een prachtig koor, met uit hout gesneden koorstoelen. Dit is zeker de moeite waard om te bezichtigen!

bezienswaardigheid

Park Güell

Park Güell is een stadspark in Barcelona en is omringd met schitterende bomen. Het stadspark is ontworpen door Antoni Gaudí . Het stadspark is gebouwd in een modernistische stijl. Het park is erg groot en bestaat uit verschillende verdiepingen. De bouwwerken van Gaudi zijn ontworpen in een prachtige stijl. De beelden bestaan uit stukjes gebroken keramiek!