Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen is een ervaren reisorganisatie met een groot aantal busreizen. Maak een keuze uit het ruime aanbod. Kies bijvoorbeeld voor een leuke busreis naar Eurodisney of een excursiereis naar Engeland!

Bus excursiereizen, Disney én stedentrips!

Peter Langhout reizen is een reisorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van reizen. De reisaanbieder uit Alphen aan den Rijn is sinds 1987 actief en organiseert compleet verzorgde busreizen in binnen- en buitenland. Peter Langhout Reizen staat vooral bekend om zijn busreizen en startte als bus touroperator naar o.a. Parijs en het Sauerland. In de loop der jaren is de reisorganisatie gegroeid en worden er reizen aangeboden naar meer dan 25 vakantiebestemmingen.  Peter Langhout Reizen heeft een verzamelpunt in Zeeland, hier komen alle bussen samen en vertrekken naar je vakantiebestemming!

De busreizen van Peter Langhout Reizen gaan naar onder andere Duitsland, Frankrijk, Engeland, Belgie, Kroatië en Italië. Voor zowel de korte stedentrips met de bus naar bijvoorbeeld Parijs en Londen, als de bus excursiereizen ben je bij Peter Langhout Reizen aan het juiste adres. Tot slot willen we je wijzen op de vele busreizen naar Disney van Peter Langhout Reizen, deze zijn scherp in prijs en zijn dan ook razend populair!

busje

Vergelijk de busreizen van Peter Langhout