Busreis Rome

Maak een fantastische busreis naar Rome en laat je verrassen door de oude stad. Nu v.a. 299,-!

Ontdek het historische Rome

Maak een comfortabele busreis naar Rome en ervaar de fantastische omgeving van de stad. Rome staat bekend om zijn historische kerken, het Colosseum en met als topattractie Vaticaanstad die je tijdens een excursie gemakkelijk kunt bereiken met de bus. Rome is een van de meest bijzondere steden ter wereld. In het centrum kun je veel sfeervolle pleinen, kerken en historie bezichtigen. Ben je nieuwsgierig naar het echte historische deel van de stad? Bezoek dan een van de wijken Ripa en Prati. In deze fantastische wijken kun je veel voorwerpen bezichtigen uit de Romeinse tijd en bevind je je in de sfeer van de oude Romeinen.

Reisbureaus vergelijken


Vergelijk busreizen naar Rome

busje

Bezienswaardigheden in Rome

bezienswaardigheid

Colosseum

Het Colosseum is een heel groot amfitheater en is een van de bekendste bezienswaardigheden in Rome. Nu is het een fantastisch plaatje om te zien. Vroeger was dat wel anders, er werden namelijk bloederige gevechten gehouden. Dit gebeurde tussen mens en dier. Naast de gevechten werden er ook voorstellingen gehouden van onder andere fluitspelers en acrobaten. Je kunt het Colosseum bezoeken. Een entreeticket bedraagt 12 euro. Je kunt het Colosseum dagelijks bezichtigen!

bezienswaardigheid

Sint-Pietersbasiliek

De Sint-Pietersbasiliek is een katholieke kerk en bevindt zich op het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad.  De Basiliek is de hoofdkerk van Rome.  De kerk heeft een eeuwen oude geschiedenis en is al een aantal keren herbouwd. Je kunt de kerk vanbinnen bezichtigen. Het interieur  heeft een bijzonder uiterlijk, je zult je ogen uitkijken!

bezienswaardigheid

Trevifontein

De Trevifontein is het bekendste fontein van Rome en is gelegen aan de Piazza di Trevi. De fontein heeft een prachtige utistraling. Er bevinden zich indrukwekkende beelden op de fontein, deze komen uit de Romeinse tijd. Het gooien van muntjes in de fontein is een oude traditie. Al deze munten worden verzameld door de gemeente en wordt vervolgens geschonken aan een goed doel.