Busreis Parijs

Maak een schitterende busreis naar Parijs en ontdek de romantische stad! nu v.a. 99,-!

Laat je verrassen in Parijs

Maak een fantastische busreis naar Parijs en ontdek de stad van de liefde, kunst en mode. Er zijn zoveel mooie bezienswaardigheden te bezichtigen in de Franse hoofdstad. Denk bijvoorbeeld aan de Eiffeltoren, Arc de Triomphe en de Notre Dame. Parijs staat niet voor niets bekend als een van de leukste steden van Europa en is gemakkelijk te bereiken met de bus. Er bevinden zich veel parken in de stad, waar je heerlijk uitgebreid kunt wandelen. Ook vind je er sfeervolle straatjes met gezellige terrasjes en winkeltjes. Geniet tijdens je busreis naar Parijs van comfortabele stoelen met veel beenruimte!

Reisbureaus vergelijken


Vergelijk busreizen naar Parijs

busje

bezienswaardigheid

Eiffeltoren

De Eiffeltoren is een fantastisch monument in Parijs. Het is een van de bekendste torens van Europa en bevindt zich op de linkeroever van de Seine. De Eiffeltoren heeft een rijke geschiedenis. De bouw van de Eiffeltoren startte in 1887 en de bouw was klaar in het jaar 1889. Dit was met een reden, in dat jaar werd de honderdste verjaardag van de Franse Revolutie gevierd. De toren is zeer geliefd onder de toeristen, het monument wordt per jaar zes miljoen keer bezocht!

bezienswaardigheid

Louvre

Het Louvre is het grootste museum van de wereld en bevindt zich in de Franse hoofdstad. Het museum is een prachtig paleis! Er verbergen zeer waardevolle kunstcollecties in het paleis. Het Louvre bestaat uit drie vleugels, die ieder zijn eigen karakter heeft. Ook kun je een prachtige piramide bezichtigen, met een zeer unieke geschiedenis.

bezienswaardigheid

Notre Dame

Ontdek de klokkenluider van de Notre Dame. Een prachtige kathedraal in Parijs. De Notre Dame is zeer bijzonder, er bevindt zich een belangrijk stuk van Jezus Christus in de kathedraal. Namelijk een stuk uit het kruis van Jezus. Verder is de Notre Dame een pracht plaatje om te zien en kun je genieten van de bijzondere kunstwerken.