Busreis Londen

Maak een comfortabele busreis naar het veelzijdige Londen en ontdek de mooiste bezienswaardigheden. Boek nu v.a. 44,-!

Ontdek Londen met de bus

Maak een schitterende busreis naar het veelzijdige Londen en geniet tijdens de busreis van luxe stoelen en vele extra’s. Bezoek tijdens je verblijf in Londen de mooiste bezienswaardigheden van deze stad. Denk bijvoorbeeld aan de Big Ben, London Eye en de Tower Bridge. Er is zoveel te beleven in deze Engelse stad. Er zijn diverse shoppingsmogelijkheden in Londen. Een van de bekendste shoppingscenter van Londen is Harrods. In dit warenhuis kun je namelijk uitgebreid winkelen. Ook kun je een fantastische vaartocht maken over de rivier de Theems. Kortom: Je zal je geen moment vervelen in tijdens een schitterende busreis naar Londen!

Vergelijk de reisbureaus


Vergelijk de busreizen naar Londen

busje

Bezienswaardigheden in Londen

bezienswaardigheid

Buckingham Palace

Buckingham Palace was het thuisverblijf van het koninklijke paar van Engeland. Tegenwoordig is het paleis een populaire attractie onder de toeristen. Buckingham Palace is een schitterende vertoning en heeft een indrukwekkend interieur. Het paleis beschikt over meer dan 775 kamers, waarvan 78 badkamers. Ook bevindt zich een grote balzaal in het paleis. De balzaal wordt gebruikt voor staatsdiners. Bepaalde delen van het paleis zijn te bezichtigen voor het publiek. Ook vindt de wisseling van de wacht plaats voor dit prachtige paleis!

bezienswaardigheid

Palace of Westminster

Palace of Westminster is een prachtig paleis wat zich bevindt aan de rivier de Theems. Naast het mooie uiterlijk van het paleis, is het een erg belangrijk gebouw voor de regering. In de Palace of Westminster, mogen de partijen kiezen wie de regering wordt. Wat ook zeer bekend is aan het gebouw, is de Big Ben. Dit is een prachtige klokkentoren en bevindt zich aan de zijkant van de Palace of Westminster.

bezienswaardigheid

London Eye

London Eye is een groot reuzenrad in het centrum van Londen en behoort tot de populairste attracties van de stad. Het reuzenrad is 135 meter hoog en is het grootste reuzenrad van Europa. Tijdens de rit verblijf je in een gesloten karretje, deze zijn geheel gesloten. Geniet tijdens de rit van een fantastisch utizicht over de stad. London Eye is dagelijks geopend van 10:00 – 21:30 en kost £20,95 per persoon. Kinderen onder de vier jaar kunnen gratis mee!