Busreis Berlijn

Maak een busreis naar Berlijn en ontdek de stad op een bijzondere manier! Nu v.a. 69,-!

Laat je verassen in Berlijn

Maak een comfortabele busreis naar het historische en interessante Berlijn. De Duitse hoofdstad heeft je veel te bieden. Ontdek bijvoorbeeld de historische bezienswaardigheden met ieder zijn eigen verleden. Bezoek tijdens je busreis o.a. de Berlijnse Muur, de Brandenburger Tor en de Alexanderplatz. Deze bezienswaardigheden staan ook bekend als de hoogtepunten van Berlijn! Geniet tijdens je verblijf in Berlijn van de bruisende wijk Mitte, in deze wijk bevinden zich veel shoppingmogelijkheden, gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants!

Reisbureaus vergelijken


Vergelijk de busreizen naar Berlijn

busje

Bezienswaardigheden in Berlijn

bezienswaardigheid

Brandenburger Tor

De Brandenburger Tor is een van de belangrijkste monumenten van Berlijn.  De stadspoort was vroeger de stadsgrens tot het centrum. Brandenburger Tor is de enige overgebleven stadspoort van de Duitse hoofdstad. De poort heeft wel wat schade opgelopen tijdens de Tweede wereldoorlog.  Brandenburger Tor is in 2000 hersteld. Op de poort bevinden zich indrukwekkende beelden, met ieder zijn eigen geschiedenis.

bezienswaardigheid

Rijksdaggebouw

Het Rijksdaggebouw is het Duitse parlementsgebouw, hier vinden elke 5 jaar de verkiezingen plaats. Naast dat het gebouw zeer belangrijk is voor de stad, is het ook een mooi gebouw om te bezoeken. Het gebouw heeft een imposante uitstraling en een prachtige koepel. Het Rijksdaggebouw heeft een rijke geschiedenis, wat te maken heeft met de Tweede wereldoorlog.

bezienswaardigheid

Alexanderplatz

Alexanderplatz is een bruisend plein en bevindt zich midden in Berlijn. Het plein is zeer groot en heeft een centrale ligging. Het plein heeft in de oorlog heel wat te voortdurend gehad. Tegenwoordig is het een bruisend plein, waar verschillende acitiviteiten te beleven zijn. Denk bijvoorbeeld aan straatmuzikanten, kunstenaars en andere sfeermakers. Alexanderplatz is erg geliefd onder de toeristen.